Om zoneterapi / Hvad er zoneterapi

Hvad er zoneterapi

Under fødderne findes der et fuldstændigt "billede" af kroppen udtrykt ved reflekszoner. Hver reflekszone henviser til et eller flere organer eller områder i kroppen. Ved at behandle reflekszonerne med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette kroppens balance. Zoneterapien nedsætter spændinger i musklerne og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i kroppen.

En zoneterapibehandling sætter gang i harmoniserende og udrensende processer overalt i kroppen. Det kan komme til udtryk på mange måder og man skal være opmærksom på disse reaktioner, da de giver et billede af kroppens sundhedstilstand. En del af processerne drejer sig om at fjerne affaldsstoffer, som er deponeret rundt omkring i kroppens væv og som virker belastende på vævets funktion. Når disse affaldsstoffer frigøres, vil man ofte få forskellige symptomer, der således er tegn på, at kroppen er i gang med at udrense.
 
Overordnet gælder det, at det er nødvendigt at udrense en belastet organisme, inden en egentlig opbygning kan finde sted. Reaktionerne kan derfor ses som kroppens forsøg på at genskabe en optimal tilstand.
 
Zoneterapi er ikke helbredende i sig selv, men hjælper kroppen til at helbrede sig selv.
Zoneterapi er i dag en af de mest anerkendte alternative behandlingsformer i Danmark.

Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette kroppens balance og til at sikre dens funktion. En ubalance i kroppen viser sig ved sygdomme. Da kroppen er et komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Dette helhedshensyn er grundlag for teorien om zoneterapi.
 
Er din krop i balance?
 
Går du rundt med hovedpine, muskelsmerter, træthed, utilpashed, nakkestivhed eller andet i kroppen der påvirker dit velbefindende? Så er din krop i ubalance. Ubalancer i kroppen kan komme til udtryk på mange måder både fysisk og psykisk. Mange af os vænner os til det og tror det er noget vi bliver nødt til at leve med. Men sådan behøver det ikke at være.

Det er vigtigt at bringe kroppen i balance for at undgå at ubalancen sætter sig som sygdom. Zoneterapi og kropsterapi er to forskellige metoder til at bringe kroppen i balance.
Din-Zone | CVR: 35323686 | Tibbevangen 39, Herlev - Danmark | Tlf.: 60542939