Behandlinger / Kropsterapi

Kropsterapi

Hvad er så Totum Kropsterapi?
Totum betyder helhed eller holistisk. Totum kropsterapi tager udgangspunkt i hele kroppen og de sammenhænge der er i kroppen og mellem krop og psyke. Teorien er, at vores oplevelser, erfaringer, tanker og følelser lagrer sig i kroppen. Det kan resultere i både fysiske og psykiske symptomer. At behandle holistisk betyder at der ikke kun behandles der hvor smerten sidder. Hvis du f.eks. kommer med nakkesmerter vil du ikke kun blive behandlet i nakke og skulder området, men også andre steder på kroppen.
I kropsterapien arbejder vi med dybdegående og pulserende massage, kroppens energisystem (meridiner), akupressur, zoneterapi og triggerpunkter. Derudover arbejder vi med åndedrættet, der er afgørende for at kroppen fungerer optimalt. Ved at kombinere de forskellige teknikker kan man løsne dybe spændinger, fjerne ubalancer og frigøre låst energi.
Med kropsterapi kan man behandle alt fra sportsskader, dybe spændinger, ryg smerter, migræne og hovedpine til stress, nedtrykthed og manglende energi. 

Helse har bragt en rigtig interessant artikkel om rygsmerter. I følge artiklen er rygsmerter skyld i 20% af alle sygedage og koster 4,8 mia. kr. i tabt produktion. Næste hvert 10. besøg hos den praktiserende læge skyldes rygsmerter. Der er altså ingen tvivl om at at rygsmerter er blevet en ny overset folkesygdom. 

Det er tankevækkende at rygsmerter kan udvikle sig til en folkesygdom, når vi taler om en tilstand som i mange tilfælde kan afhjælpes med den rigtige behandling, f.eks. kropsterapi.

Læs artiklen her:
 
Din-Zone | CVR: 35323686 | Tibbevangen 39, Herlev - Danmark | Tlf.: 60542939