Betaling
Du kan betale med Mobile Pay  og kontant.
 
Jeg tager ikke imod dankort.
 
 
RAB Godkendt
 
RAB betyder registreret alternativ behandler. Når du vælger en RAB godkendt behandler er det din garanti for at behandleren har en solid og opdateret uddannelse bag sig.
Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til behandling hos en RAB godkendt zoneterapeut.

De fleste sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi og massage hos RAB godkendte behandlere.
 
For at være registreret alternativ behandler er der en række krav til uddannelse i hovedfaget for mit vedkommende zoneterapi og massage men også i fag som Anatomi og fysiologi, Sygdomslære og psykologi.
 
Jeg er RAB godkendt zoneterapeut og massør og medlem af FDZ (Foreningen for Danske Zoneterapeuter).

Om Din-Zone

Din-Zone er en zoneterapiklinik i Herlev. Din-Zone er ejet og drevet af Tina Lykke. Jeg er uddannet zoneterapeut (RAB Godkendt) og fysiurisk massør (RAB godkendt) fra Den Danske Zoneterapeutskole. 
 
Derudover er jeg uddannet Totum Kropsterapeut. Totum betyder helhed på latin og behandlingen kombinerer dybdegående massage med ledfrigørelse, åndedrætsteknikker og samtale. Princippet bag behandlingen er at krop og psyke hænger sammen og at man ved at skabe den nødvendige balance mellem krop og sind kan hele sig selv. Totoum Kropsterapi er baseret på Body SDS.
 
Jeg er meget nysgerrig mht. at lære nyt og gøre mit fundament bedre. Der er ingen tvivl om at zoneterapien og kropsterapien er grundstenene i mine behandlinger, men derudover har jeg taget andre kurser og uddannelser der kan støtte op om mine behandlinger. 
 
 
En af de andre uddannelser jeg har taget er Neuro Refleks Terapeut. Det er en videreudvikling af zoneterapien, hvor man arbejder med kroppen og organerne via nervesystemet. Jeg briger Nervereflektologi som en del af zoneterapibehandlignen.
 
Jeg har tidligere arbejdet mange år som leder i det private erhvervsliv. Herfra har jeg stor erfaring i coaching og stress håndtering. Disse erfaringer bringer jeg med i mit arbejde med behandlingerne.
 
I Din-Zone tager behandlingen udgangspunkt i dine behov. Jeg blander ofte behandlingsformerne og bruger altid min viden fra de forskellige områder til at hjælpe dig bedst muligt med din konkrete problemstilling. 
 
Udover at behandle i klinikken er jeg underviser jeg i zoneterapi på Den Danske Zoneterapeutskole, 
 
Klinikken holder til på Tibbevangen 39 i Herlev. Her vil der være adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere. 
 
Mine relevante uddannelser:
 
Erhvervsmassør DDZ, Marts 2014
 
Zoneterapeut DDZ, Juni 2014
 
Mørkeberg Muskelterapi, Nov. 2014
 
Hot Stone Massage, Nov. 2014
 
Totum Kropsterapeut April 2016
 
Åndedrættet i Bevægelse, Feb. 2018
 
Neuro Refleks Terapeut, Marts 2018
 
Certificeret Zoneterapeut underviser hos DDZ, Oktober 2018 
 
Din-Zone | CVR: 35323686 | Tibbevangen 39, Herlev - Danmark | Tlf.: 60542939