Behandlinger / MMT (Mørkeberg Muskelterapi)

MMT (Mørkeberg Muskelterapi)

Mørkeberg Muskelterapi er en meget blid behandlingsform der tager udgangspunkt i flere forskellige behandlingsformer. MMT er opbygget over kendskab til zoneterapi herunder de kinesiske diagnose metoder, meridianlære, 5-elementteori, organ-muskel relationer samt kendskab til muskler, knogler og afhængigheden af nervebanerne (Praxis Vertebralis) og kredsløbet. MMT er udviklet af Henning Mørkeberg der har sammesat behandlingen ud fra sine mange års erfaring som alternativ behandler.
 
I Mørkeberg Muskel Terapi systemet anvendes nogen massage, men med  hovedvægten på ”hold på” og berøring af musklerne og på deres udspring og fæster samt kendskab til musklernes funktion.  Hermed afslappes muskelfibrene og blodgennemstrømningen tillader oprensning og afsætning af ny energi til musklen, som genvinder sin funktion.
 
Alle behandlinger indeholder afspændingsteknik og åndedrætsøvelser.  Der vil ofte blive anvendt trigger punkter under behandlingen.
 
Jeg anvender ofte MMT sammen med de øvrige behandlinger, men tilbyder også MMT som selvstændig behandling.
 
MMT og hælspore:
 
MMT er særdeles effektivt mod hælsporer. Jeg har selv fået MMT behandling mod en hælspore som jeg havde kæmpet med i næsten et år, den er nu helt væk. Jeg har selv har et par klienter med hælspore som er blevet hjulpet. Den sværest ramte er Kristina.
 
Kristina har haft en meget kraftig hælspore i venstre fod i ca. et år. Den har gjort at hun har haft rigtig mange smerter og i perioder har gået med krykker og spist smertestillende medicin. Efter ca. et halvt år gik hun til lægen hvor hun fik beskeden at der var ikke noget at gøre, hun kunne komme igen efter et år og få en kortison indsprøjtning.

Kristina har fået MMT (Mørkeberg Muskel Terapi) behandling hos mig og samtidig har hun fået øvelser hun skal lave og hun har meget fokus på det rigtige fodtøj. Allerede efter de første 2 behandlinger fik hun færre smerter. Kristina er nu sluppet helt af med smerterne. 

Da Kristina startede til behandling, var hun begyndt at få hælspore i højre fod også. Den blev taget i opløbet så den ikke har udviklet sig videre.
Din-Zone | CVR: 35323686 | Tibbevangen 39, Herlev - Danmark | Tlf.: 60542939